Instalacija ASW aplikacije Obaveze i Potraživanja u kompaniji Mison d.o.o.

Kompanija
Mison d.o.o.
Država
Srbija
Industrija
Distribucija
Instalacija ASW aplikacije Obaveze i Potraživanja u kompaniji Mison d.o.o.

Tehnologije

Proizvodi

No items found.

Mison je jedan od vodećih distributera tehničke opreme sa sedištem u Beogradu, koji nudi širok asortiman proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe klijenata. Kompanija je posvećena pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga preduzetnicima i pojedincima, odakle se javila potreba za jednostavnim a sveobuhvatnim upravljanjem obavezama i potraživanjima, koje omogućava fokus na analizu, optimizaciju i upravljanje troškovima.

Upravljanje ugovorima, potraživanjima i obavezama može biti složen i iscrpan zadatak, posebno za kompanije koje svakodnevno raspolažu velikim brojem ugovora i transakcija. Da bi rešio ovaj problem ASW je razvio aplikaciju asw:ugovori koja pruža rešenje prilagođeno korisniku za upravljanje i praćenje obavezama i potraživanjama.

Realizacija:

Stanje pre implementacije rešenja podrazumevalo je da zaposleni ručno izvlači podatke iz ERP softvera koje bi dalje obrađivao za potrebe Cash flow analiza i planova, na osnovu kojih je vršeno praćenje realizacije naloga po komercijalistima, izdavanje naloga za knjiženje, izveštavanje po izvršiocu, periodima, limitima, ugovorima...

Projekat je odlikovao nesmetan i lak prelazak na asw:ugovori, uz odsustvo izazova, uz naš tim stručnjaka koji obezbeđuju brz i efikasan proces implementacije.

Jedna od ključnih karakteristika ovog rešenja je njegova fleksibilnost da pristupi postojećoj bazi podataka i prikaže informacije na osnovu definisanih pravila, omogućavajući jednostavnu integraciju. Mogućnost ovog softvera je da se na osnovu planiranih priliva u određenom periodu prave planovi odliva sredstava i na taj način se omogućava kratkoročna finansijska ravnoteža (tekući racio likvidnosti).  Klijentu je omogućena nesmetana izrada Cast Flow analiza, S krive troškova, Earn Value analiza, praćenje Cost Performance Index-a, osnov za Benchmarking planove i još mnogo toga. Ovo omogućava korisnicima da izmire svoje finansijske obaveze i osigurava da se sva plaćanja vrše na vreme, smanjujući rizik od propusta.

Korisnički interfejs je dizajniran da bude intuitivan i lak za korišćenje, što olakšava kompanijama navigaciju i korišćenje aplikacije. To znači da čak i netehnički korisnici mogu lako da upravljaju svojim obavezama i potraživanjima, bez potrebe za specijalizovanim znanjem.

asw:ugovori su moćno i sveobuhvatno rešenje za upravljanje ugovorima i obavezama, pružajući preduzećima mir koji proizilazi iz potpune kontrole nad svojim obavezama i potraživanjima.

Bilo da ste mala firma ili velika korporacija,  asw:ugovori su idealno rešenje za pojednostavljenje procesa upravljanja ugovorima i poboljšanje vaših praksi finansijskog upravljanja.        

Povezane studije

Najveća kompanija za proizvodnju veštačkih đubriva
Preduzeće za proizvodnju veštačkih đubriva i azotnih jedinjenja

Najveća kompanija za proizvodnju veštačkih đubriva

saznaj više
Prenos brojeva između operatera mobilne telefonije
Mobilna telefonija

Prenos brojeva između operatera mobilne telefonije

saznaj više