Veštačka inteligencija i mašinsko učenje

Softversko rešenje zasnovano na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju koje olakšava upravljanje kompanijom

asw:maximus

asw: maximus predlaže najoptimalnija rešenja za donošenje poslovnih odluka i predstavlja univerzalnu platformu - sistem baziran na veštačkoj inteligenciji, koji uči iz podataka sa visokim stepenom tačnosti i u tom podacima otkriva obrasce, asocijacije, regularnosti i trendove.

Dobrodošli u asw:maximus, vrhunsku platformu za mašinsko učenje (Machine Learning) za organizacije svih veličina. Sa asw:maximus-om ćete imati sve što vam je potrebno da napravite, primenite i upravljate ML modelima i aplikacijama koje donose vrednost za vaše poslovanje. Bazirana na veštačkoj inteligenciji, naša platforma je dizajnirana da vam olakša početak rada sa ML, bez obzira na nivo vašeg iskustva. Pružamo niz alata i usluga koji vam omogućavaju da unosite, pripremate i analizirate podatke, kao i da pravite, obučavate i primenjujete ML modele sa samo nekoliko klikova. Jedna od ključnih prednosti asw:maximus-a je njegova svestranost. Bez obzira da li želite da napravite prilagođene modele od nule, ili koristite unapred obučene modele i biblioteke, asw:maximus je tu da vam pomogne.

Nudimo širok spektar algoritama i tehnika koje možete izabrati, tako da možete pronaći pravo rešenje za svoje specifične potrebe. Asw:maximus je više od alata za pravljenje ML modela. Takođe pružamo niz funkcija i mogućnosti za upravljanje i održavanje vaših modela u proizvodnim okruženjima. Ovo uključuje alate za praćenje koji će vam pomoći da pratite performanse svojih modela tokom vremena, kao i mogućnosti verziranja i vraćanja kako bi se osiguralo da možete brzo i lako izvršiti ažuriranja po potrebi.

Pored svih ovih karakteristika, asw:maximus je dizajniran da bude visoko kolaborativan i integrativan. Naša AI platforma olakšava timovima naučnika podataka i programera da rade zajedno na ML projektima i da neprimetno integrišu ML modele i aplikacije sa drugim sistemima i alatima. Dakle, ako želite da počnete sa ML, ili ako ste iskusni data naučnik koji traži platformu koja može da podrži vaše najambicioznije projekte, asw:maximus je savršen izbor.

Verujemo da je veštačka inteligencija i mašinsko učenje (ML) ključ za pokretanje inovacija i vrednosti u širokom spektru industrija i aplikacija. Zato smo razvili asw:maximus, vrhunsku ML platformu koja čini jezgro naših drugih rešenja. Sa asw:maximus-om, naši klijenti mogu da iskoriste moć ML-a da optimizuju svoje operacije i dovedu do boljih rezultata.

Na primer, naše rešenje za optimizaciju popune zaliha koristi ML za analizu istorijskih podataka o prodaji i predviđanje buduće potražnje, pomažući prodavcima da osiguraju da imaju prave proizvode na zalihama u pravo vreme. Naše rešenje za pametno merenje koristi ML za predviđanje proizvodnje i potrošnje električne energije, omogućavajući komunalnim preduzećima da bolje upravljaju svojim resursima i smanjuju troškove. A naše rešenje za rutiranje vozila koristi ML za optimizaciju ruta isporuke, poboljšavajući efikasnost i smanjujući potrošnju goriva. U svakom od ovih slučajeva, asw:maximus je pokretačka snaga naših rešenja. Pruža alate i tehnologije potrebne za izgradnju, primenu i upravljanje modelima i aplikacijama ML koje donose stvarnu vrednost za naše klijente. Bez obzira da li želite da optimizujete svoje poslovanje, smanjite troškove ili poboljšate uticaj na životnu sredinu, asw:maximus je srž naših rešenja koja vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve.

Optimizacija rutiranja vozila

Naše AI rešenje vam može pomoći da uštedite vreme i novac pronalaženjem najefikasnijih ruta za vaša vozila. Pomoću našeg softvera veštačke inteligencije, možete uneti specifične zahteve za svaku lokaciju isporuke, uključujući količinu robe i vremenski interval za isporuku. Ovo osigurava da vaši vozači mogu da izvrše sve svoje isporuke na vreme i sa tačnom količinom robe. Pored toga, naš softver uzima u obzir zakonske obaveze, tako da možete biti sigurni da vaši vozači rade u granicama zakona. Naše rešenje takođe podržava cross-docking, što vam omogućava da brzo prebacite robu između vozila bez potrebe da je istovarite i pretovarite u skladištu. Konačno, naš softver je dizajniran za rukovanje rol-kontejnerima i paletama, što olakšava upravljanje logistikom transporta ove vrste robe. Sve u svemu, naš softver je moćna alatka koja vam može pomoći da pojednostavite svoj posao transporta robe i povećate efikasnost. Verujemo da je to optimalno rešenje za optimizaciju ruta i isporuku robe na vreme iu okviru budžeta.

Prednosti

Povećana efikasnost

Pronalaženjem najefikasnijih ruta, naš softver vam može pomoći da uštedite vreme i novac na troškovima transporta.

Poboljšano zadovoljstvo kupaca

Blagovremenim isporukama možete poboljšati zadovoljstvo svojih kupaca i izgraditi snažnu reputaciju za pouzdanu uslugu.

Poboljšana fleksibilnost

Sa mogućnošću da se nosi sa raznim ograničenjima, kao što su pauze kod vozača i različite vrste tereta, naš softver pruža fleksibilnost prilagođavanja promenljivim potrebama vašeg poslovanja.

Jednostavan za korišćenje

Naš softver je jednostavan za korišćenje i može se lako integrisati u vaše postojeće operacije.

Skalabilnost

Kako vaše poslovanje raste, naš softver se lako može povećati kako bi zadovoljio vašu povećanu potražnju za efikasnim rutiranjem.

Preuzmite brošuru

Unesite mail da biste preuzeli brošuru
Hvala na interesovanju
PreuzMi brošuru
Greška

Povezane Studije

Lanac supermarketa

Korišćenje AI u procesu snabdevanja

saznaj više

Sledeći Proizvodi

asw:dominus

ERP sistem

Sveobuhvatan integralni informacioni sistem za upravljanje svim poslovnim procesima i resursima

saznaj više
D:

asw:mercantis

RMS

Popularan, fleksibilan proizvod koji u potpunosti podržava procese unutar maloprodajne kompanije.

saznaj više
M:

asw:libris

DMS

Integralni sistem za upravljanje dokumentima

saznaj više
L:

asw:sapiens

BI

Softversko rešenje za podršku u odlučivanju

saznaj više
S:

asw:utilitas

Softversko rešenje koje u potpunosti pruža IT podršku komunalnim preduzećima

saznaj više
U: