menadzment_1310x400px

ASW menadžment

ASW Inženjering okuplja više od 60 zaposlenih, visokoobrazovanih softverskih specijalista sa dugogodišnjim iskustvom u razvoju informacionih tehnologija. U skladu sa organizacionom strukturom kompanije, formirani su timovi, a na čelu svakog tima nalaze se najiskusniji eksperti specijalizovani za određenu oblast ili razvoj određenog proizvoda.

Nenad Avlijaš

Vlasnik i generalni direktor

Nenad Avlijaš nalazi se na čelu ASW Inženjering-a od osnivanja kompanije 1990. godine, a zahvaljujući njegovom bogatom prethodnom iskustvu u IT oblasti i u oblasti procesa rukovođenja, kompanija se brzo razvila u jednu od vodećih u IT sektoru u Srbiji i regionu. Pre osnivanja ASW Inženjering-a bio je angažovan kao direktor sektora za razvoj kompanije IRIS – Energoinvest, od 1984. do 1990. godine. Kao član razvojnog tima, u periodu od 1981. do 1984. godine, učestvovao je u realizaciji informacionog sistema za XIV Zimske Olimpijske igre u Sarajevu. Danas koordiniše svim sektorima kompanije i pomaže pri realizaciji velikih i složenih projekata.

asw-dummy

Darko Sekulić

Menadžer tima za sistemski softver i hardver

Po završetku studija 1997. godine bio je angažovan u Institutu Mihailo Pupin kao inženjer za lokalne računarske mreže, da bi se timu ASW Inženjering-a priključio 1998. godine. Do sada je bio član više timova i glavni sistem inženjer prilikom izvođenja projekata velike složenosti, a njegova zaduženja pokrivala su oblasti instalacije i podešavanja operativnih sistema i baza podataka, ali i realizacije složenih komunikacionih sklopova. Danas je na čelu tima koji pruža tehnički podršku mreži sa više od 500 serverskih instalacija, međutim i dalje aktivno učestvuje u realizaciji projekta.

asw-dummy

Zlatana Balorda

Menadžer tima za konsultantske usluge

Diplomirala je na Mašinskom fakultetu u Beogradu 2001. godine. Od 1998. godine radi u kompaniji ASW Inženjering. Oblasti angažovanja bili su dokumentovanje, testiranje, razvoj i implementacija softverskih proizvoda i rešenja kompanije. Značajni projekti na kojima je učestvovala su: Telekom Srpske, Pekabeta, MPC Group, Lilly, Sanolabor, Futura Plus, Coin, Direct Media, SCB, Nordvik, Venera itd. Danas je na čelu tima za konsultantske usluge.

asw-dummy

Valentina Malbašić

Menadžer tima za opšte i kadrovske poslove

Diplomirala je na Višoj poslovnoj školi u Beogradu, oblast finansija, računovodstva i bankarstva, a radno iskustvo stekla je u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, odeljenje opštih i pravnih poslova. Danas je na čelu tima za Zajedničke poslove, i simultano je angažovana na projektima održavanja organizacije, investicija, finansija i opštih poslova.

asw-dummy

Marija Marić

Menadžer tima za korisničku podršku

Diplomirala je 2006. godine na Fakultetu organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije, a zvanje Mastera stekla je na istom fakultetu, oblast Informacione tehnologije 2007. godine. Od 2007. godine, zaposlena u kompaniji ASW Inženjering na poslovima inženjera za implementaciju softverskog proizvoda asw:dominus. Vodila je nekoliko značajnih projekata implementacije integrisanog infromacionog sistema od kojih su najznačajniji: Futura Plus, Voli, Štampa Sistem. Od 2009. do 2013 godine bila je rukovodilac tima za implementaciju softverskih proizvoda ASW ERP, a od 2013 nakon formiranja tima za korisničku podršku asw proizvoda postaje rukovodilac tog tima.

asw-dummy

Mihailo Petrović

Menadžer tima za testiranje i dokumentaciju

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, na temu OCR handwriting-a. Od 2001 do 2008 radi na poslovima projektovanja i implementacije softverskih rešenja u trgovačkim lancima Rodić i Merkator. Od 2008. član je tima ASW Inženjering-a, gde učestvuje u projektovanju, testiranju, dokumentovanju, i implementaciji softverskih rešenja. Danas pored poslova rukovođenja timom za testiranje i dokumentaciju, vodi i ASW IT akademiju.

asw-dummy

Bojan Ivković

Menadžer tima za implementaciju softverskih proizvoda

Diplomirao je 2008. godine na Fakultetu organizacionih nauka, smer Informacioni sistemi i tehnologije, a zvanje mastera stekao je na istom fakultetu, oblast Informacione tehnologije tri godine kasnije. Od 2008. član je tima ASW Inženjering-a, prevashodno angažovan kao inženjer za implementaciju softverskog proizvoda asw:dominus. Od značajnijih projekata implementacije integrisanog informacionog sistema koje je vodio, ističu se projekti za kompanije Štampa Sistem, Gomex, Centrosinergija i Tehnomax. Danas je angažovan kao rukovodilac tima za implementaciju softverskih proizvoda, a tu funkciju obavlja od 2015. godine.

asw-dummy

Jela Spasić

Direktor sektora za razvoj

Diplomirala je 2010. godine na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Računarstvo i informatika, a zvanje mastera na istom fakultetu i smeru stekla je 2012. godine. ASW Inženjering-u priključila se 2011. godine, a naredne četiri godine bila je angažovana na razvoju i implementaciji softverskih rešenja za obračun i naplatu telekomunikacionih (asw:credis) i komunalnih usluga (asw:utilitas), i rešenja za evidentiranje i praćenje kretanja životinja (aimcs). Pored toga, učestvovala je u pružanju podrške korisnicima koji koriste postojeća aplikativna rešenja za naplatu parkinga putem SMS-a (asw:temporis) i rešenja za tehnički pregled vozila (asw:examinus). Od 2015. godine samostalno predvodi tim, a poziciju direktora sektora za razvoj preuzima 2018. godine.

Integralni sistemi u telekomunikacijama

Željko Nemeš

Menadžer tima za razvoj softverskog proizvoda asw:mercantis

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, smer Računarska tehnika i informatika. Karijeru započeo 2003. godine u Energoprojekt Entelu kao inženjer projektant gde je radio na velikim projektima u Srbiji i Omanu. Nakon toga 12 godina se u kompaniji Apollo iz Beograda bavio poslovima projektovanja i razvoja poslovnih informacionih sistema za srednje i velike kompanije. Od marta 2017. godine postaje deo ASW Inženjering-a na poziciji vođe tima za razvoj softverskog proizvoda asw:mercantis.

Integralni sistemi u telekomunikacijama

Nikola Đaković

Menadžer tima za razvoj projektno orijentisanih softverskih rešenja (asw:credis, asw:utilitas, asw:temporis, asw:examinus, aimcs itd.)

Diplomirao je 2010. godine na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Informatika, a zvanje mastera na istom fakultetu i smeru stekao 2013. godine. Član ASW-a postaje u junu 2013. godine i radi u BCCS timu. Angažovan  na razvoju i implementaciji sledećih softverskih rešenja: asw:officius (CRM sistem), asw:credis (obračun i naplata telekomunikacionih usluga), asw:utilitas (obračun i naplata komunalnih usluga), asw:temporis (naplata parkinga putem sms poruka), asw:examinus (tehnički pregled vozila) i rešenja za evidentiranje i praćenje kretanja životinja (aimcs). Od maja 2017. godine preuzima ulogu vođe tima.

asw-dummy

Milica Marović

Menadžer tima za razvoj softverskih proizvoda asw:dominus i asw:opus

Diplomirala je na Matematičkom fakultetu u Beogradu 2013. godine, odsek Računarstvo i informatika. 2015. godine je završila master na Matematičkom fakultetu u Beogradu, odsek Računarstvo i informatika. Karijeru je započela 2013. godine u ASW Inženjering-u kao programer – projektant u razvoju softverskih proizvoda u okviru tima BCCS (Billing Customer Care System). Danas je Milica angažovana kao vođa tima za razvoj asw:dominus i asw:opus proizvoda.

Integralni sistemi u telekomunikacijama

© Copyright - ASW